FREDAG 29.03.19 kl 11.00


Velkommen til BK'ORDET med Frøydis Helene Frøsaker.

Frøydis Helene Frøsaker (f. 1971, bosatt i Gjøvik) arbeider hovedsaklig med tegning i kull og oljepastell, samt installasjon.


Hun har de siste årene hatt skogen som tema, og utforsket hva den kan være for oss og tiden vi lever i. Fra å være et sted i eventyrene og mytologien, er skogen nå som et barometer for hvordan det står til med naturen som helhet. Dette rommet i mellom to forståelser av skog og natur, utforskes i hennes arbeider, fra store tegninger på lerret til små objekter på gulvet.


Frøsaker er utdannet ved Kunsthøgskolen i Bergen, avd. kunstakademiet, og har undervist i kunst i flere år. Hun har hatt flere utstillinger, i tillegg til å arbeide med kunstpolitisk arbeid.


På Oppland kunstsenter vil hun presentere ideene, tankene og prosessen i forkant av utstillingen “Om skogen” på Balkesenteret, som åpner til høsten. 

«BK'ORDET»

 

Velkommen til kunstnerpresentasjoner kombinert med felles lunsj for billedkunstnere og kunsthåndverkere i Opplandsregionen på Oppland kunstsenter.

 

Det nye styret i BKO initierer kunstnerpresentasjoner i forbindelse med Oppland kunstsenter sine felleslunsjer den siste fredagen i måneden. Hver siste fredag i måneden presenterer en Opplandskunstner et prosjekt, eller forteller om sin kunstneriske praksis i forkant av felleslunsjen. Dette er en måte å bli bedre kjent med hverandres arbeidsprosesser, styrke det kollegiale samholdet i Oppland, og å synliggjøre den profesjonelle kunstscenen i regionen overfor et kunst- og kulturinteressert publikum. Presentasjonene er offentlige arrangementer som annonseres i Oppland kunstsenter sin kalender og via kunstsenterets e-postlister.

 

Dersom du er interessert i å holde en presentasjon i denne sammenhengen, kan du ta kontakt med Mads Andreas Andreassen, leder for styret til BKO: a.m.andreassen@gmail.com